Velkommen til Hovborg Ferieby - tæt ved Billund

   
                   


Midt i Jylland ligger Hovborg Ferieby med sommerhuse til udlejning, Hovborg Ferieby er placeret midt mellem Esbjerg og Kolding, 35 km fra Danmarks ældste by RIBE og kun 20 km fra Billund med LEGOLAND®, LEGO HOUSE®, Lalandia, WOW Park og meget mere derudover er der kun 45 km til Danmarks bedste ZOO, Givskud ZOO
 
Du kan leje et hus i 2 dage eller mere, og du kan frit vælge ankomst og afrejsedag. Området omfatter ca. 150 feriehuse i alt.
Sommerhusene, som vi har til udlejning, er i forskellige størrelser, forskelligt indrettet og alle huse har alt i moderne faciliteter. Du kan se husene i bjælken til venstre eller klikke på billedet.

Hovborg Ferieby ligger for enden af en lukket vej og har derfor ikke anden trafik end sommerhuslejerne. Både i nærområdet og i Billund, ca. 20 km nord for Hovborg er der masser af muligheder for børneoplevelser.

Hovborg området er et naturskønt område med 3 plantager i gå afstand og med masser af muligheder for at komme tæt på naturens ro, nære oplevelser og storslåede oplevelser. Kulturhistorien byder på en unik del af Danmarks historien: hvorfor ligger der et mindre lystslot på den pauvre hede?
Vi har i Hovborg 3 Cykelruter via GPS og i receptionen på Campingpladsen kan vi foreslå flere ruter for cykel og gå ture, området egner sig også rigtig godt til en tur på mountainbike

Er I til lystfiskeri så er et ophold i Hovborg Ferieby det ideelle udgangspunkt. Her er Holme Å lige uden for døren, der er put and take sø midt i Hovborg by og kort afstand til gode fiskevande som Holsted Å, Sneum Å, Kongeåen og Varde Å. Området byder på flere fiskesøer.

Er i til GOLF ligger der 11 golfbaner inden for 10-50 km

Ønsker du at leje et af feriehusene, så kontakt os her:

Holme Å Camping
Tlf.: 75396777 eller mail: info@holmeaacamping.dk



Kontaktoplysninger

Kontakt: Holme Å Camping ang udlejning af feriehus i Hovborg Ferieby:
Holme Å Camping, Torpet 6, 6682 Hovborg
Tlf.: 75 39 67 77 eller mail: info@holmeaacamping.dk