Praktisk/GDPRHer finder du oversigt over praktiske oplysninger om læge, alarm etc.


Vil du vide mere om området, så tjek www.visitvejen.dk, eller hent VisitVejenApp'en i AppStore eller GooglePlay.


GDPR:


Hovborg Feriebys håndtering af persondata af kunder
Hovborg den 10.04.2021

Herunder kan I læse, hvordan Hovborg Ferieby håndterer data og persondata.
I kan læse hvordan og hvorfor vi anvender jeres data, og hvordan du kan gøre indsigelse, hvis du ikke ønsker, at vi behandler oplysninger om dig.

Dataansvarlig

Holme Å Camping står for marketing og udlejning af Hovborg Ferieby, derfor er Holme Å Camping ansvarlig for håndteringen af data og persondata. Dataansvarlig vil også være fra Holme Å Camping og kan kontaktes via følgende oplysninger:
Holme Å Camping  (CVR. 32707394), Torpet 6, 6682 Hovborg. Tlf. 75396777, info@holmeaacamping.dk

Hvilke oplysninger har vi, og hvor har vi dem fra?

Holme Å Camping/Hovborg Ferieby indsamler og behandler kun de data og persondata der er relevante for vores formål med udlejningen af sommerhuse.
Når I lejer og bestiller et sommerhus gennem Holme Å Camping/Hovborg Ferieby, vil det vil som udgangspunkt være dig selv, som leverer oplysningerne til os. I nogle tilfælde får vi dine oplysninger fra din bestilling ved Booking.com eller Feline.dk.
Vi registrerer følgende oplysninger om dig som kunde:
·         Navn
·         E-mailadresse eller din gæste e-mailadresse du får fra Booking.com
·         Telefonnummer
·         Sundhedsoplysning, såfremt du oplyser dette

Når du benytter vores hjemmeside, indsamler vi desuden oplysninger som f.eks. den browser du benytter, din IP-adresse og hvilke under-sider du besøgte, med henblik på at kunne tilpasse vores kommunikation efter din interesse.

Hvordan benytter vi dine oplysninger, og hvorfor? ​​

Holme Å Camping/Hovborg Ferieby anvender data om dig, for at sikre den bedste service og kvalitet i vores tjenester og i vores kontakt med dig.

Holme Å Camping/Hovborg Ferieby bruger data på jer som kunde, når I lejer et sommerhus ved Holme Å Camping/Hovborg Ferieby. Vi bruger dine data med henblik på afvikling af betaling, forberede din ankomst, planlægge afrejse og en efterfølgende opfølgning med evaluering og marketing. Som en del af dette følger vi vores gæsters adfærd, når I benytter vores hjemmeside, www.hovborgferieby.dk, med henblik på at tilpasse denne efter jeres interesse.

Såfremt du har foretaget et køb af os, benytter vi desuden dine oplysninger i vores bogholderi til at behandle din ordre, afsende/modtage faktura og modtage/foretage betalinger mm.

Hvem deler vi dine oplysninger med, og hvorfor?

Holme Å Camping/Hovborg Ferieby sælger eller videregiver som udgangspunkt ikke dine oplysninger til tredje part. Vi har indgået databehandleraftaler med vores leverandører af de IT-systemer, som vi benytter til behandling af dine oplysninger, f.eks. vores arkivsystem, økonomisystem ift. Fakturering mm.

Ved bestilling af et sommerhus ved Hovborg Ferieby, deles dine data med Booking.com og Feline.dk, hvor du selv har indtastet dine data. Endvidere deles dine data med vores servicesamarbejdspartner for at planlægge din ankomst og afrejse.

Dine rettigheder
Som registreret har du iflg. lovgivningen en række rettigheder ift. hvordan dine personlige oplysninger benyttes:
·         Oplysningspligt – vi skal fortælle dig, at vi behandler dine oplysninger
·         Indsigtsret – du har ret til at se, hvilke oplysninger vi behandler om dig
·         Ret til berigtigelse – du har ret til at få opdateret oplysninger om dig
·         Ret til sletning – du har ret til, at vi sletter de oplysninger vi behandler om dig
·         Ret til begrænsning af behandling – du har ret til, at vi helt eller delvist ophører med at behandle data om dig
·         Underretningspligt i forbindelse med berigtigelse eller sletning af personoplysninger eller begrænsning af behandling – du har ret til at vide, hvis der sker brud på datasikkerheden
·         Ret til dataportabilitet – du har ret til at få en kopi af de data, vi behandler om dig
·         Ret til indsigelse – du har ret til at gøre indsigelse mod en specifik behandling, vi foretager med dine data
·         Ret til ikke at være genstand for en afgørelse, der alene er baseret på automatisk behandling, herunder profilering - du har ret til ikke at blive underlagt en afgørelse, der alene er baseret på automatisk behandling, som har retsvirkning eller på tilsvarende vis betydeligt påvirker dig
Såfremt du ønsker at udøve ovenstående rettigheder, kan du kontakte os på nedenstående kontaktoplysninger.

Generel sikkerhed
Vi har foretaget sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine oplysninger. Vi gemmer dine oplysninger i den periode, som det kræves for at kunne levere de ydelser, du ønsker, og til de formål, som er beskrevet i denne persondatapolitik og til andre juridiske formål, hvortil vi er forpligtede til at gemme oplysningerne.
Vi sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige i sit formål, som hovedregel efter 5 år.
Vi har indgået databehandleraftaler med alle de databehandlere vi benytter, for at sikre os at dine oplysninger behandles forsvarligt.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til ovenstående eller til vores håndtering af personlige oplysninger i øvrigt, er du velkommen til at kontakte os: Holme Å Camping, Torpet 6, 6682 Hovborg. Tlf. 75396777, info@holmeaacamping.dk

Kontaktoplysninger

Kontakt: Holme Å Camping ang udlejning af feriehus i Hovborg Ferieby:
Holme Å Camping, Torpet 6, 6682 Hovborg
Tlf.: 75 39 67 77 eller mail: info@holmeaacamping.dk